Dit zijn wij!

Ankie Baas

Werken met ouderen heb ik gedaan bij Utrecht Cares. Deze vestiging heb ik zelfstandig opgezet als onderdeel van de groei van Stichting Nederland Cares, een vrijwilligersorganisatie.

Vanuit mijn baan als directie-assistente bij een recruiter in de zorg, heb ik de verandering in het zorglandschap op de voet gevolgd. De grote ‘verbouwingsoperatie in de zorg’ met als kernthema’s meedoen en erbij horen is de start van mijn sociale ondernemerschap en Koekje bij de Thee.

Als organisatietalent met aandacht voor mensen wil ik kleur geven aan de vergrijzing en ouderen laten stralen.

 

 

Nathalie van Rijn

Na bijna 15 jaar gewerkt te hebben als personeelsadviseur en projectmanager in de zakelijke dienstverlening, heb ik in 2016 een omslag gemaakt naar een rol als bemiddelaar in de ouderenzorg.

De mooie reacties van ouderen en hun mantelzorgers wanneer ik had gezorgd voor een goede match met een dienstverlener maakten mij zo blij, dat ik me bijna niet kan voorstellen dat ander werk leuker is.

Samen met Ankie en onze Koekjes wil ik met Koekje bij de Thee extra kwaliteit van leven bieden aan iedereen die dat goed kan gebruiken. Door mijn mensenkennis en sensitiviteit kan ik goed inschatten met welk Koekje u en uw mantelzorger een goede klik hebben.

‘Aandacht, vertrouwen en betrokkenheid staan bij ons voorop!’


Laat u terugbellen