Dit zijn wij!

Ankie Baas

Als organisatietalent met aandacht voor mensen wil ik kleur geven aan de vergrijzing en ouderen laten stralen.

Ouderen wonen steeds langer thuis. Dat kan met de juiste hulp zeker, maar die hulp is er vaak niet. Veel ouderen hebben bovendien maar een beperkt netwerk waar op ze kunnen terugvallen en de kinderen wonen soms aan de andere kant van het land .

Met Koekje bij de Thee verlichten wij de druk op mantelzorgers en vergroten wij de zelfredzaamheid van ouderen. Wij maken in overleg met ouderen en hun naasten de juiste match tussen de zorgvrager en zorgverlener (noemen wij Koekje).

 

 

Nathalie van Rijn

Na 15 jaar werken als personeelsadviseur en projectmanager in de zakelijke dienstverlening, heb ik in 2016 de omslag gemaakt naar bemiddelaar in de ouderenzorg.

Reacties van ouderen en mantelzorgers wanneer ik had gezorgd voor een goede match met een zorgverlener maakten mij zo blij, dat ik me bijna niet kan voorstellen dat ander werk leuker is. Met Koekje bij de Thee bied ik extra kwaliteit van leven aan ouderen.

Door mijn mensenkennis en sensitiviteit kan ik goed inschatten welk Koekje het beste bij u en uw mantelzorger past.

 

‘Aandacht, vertrouwen en betrokkenheid staan bij ons voorop!’


Laat u terugbellen